Doerian Coaching & Mediation: jouw persoonlijke coach voor hulp bij echtscheiding, coaching bij ruzies, coaching bij huwelijksproblemen

Relatiecoaching

Relatiecoaching is erop gericht om de communicatie tussen partners te verbeteren om hiermee te voorkomen dat de relatie ontspoort. Ik vind het belangrijk dat we met elkaar en apart van elkaar proberen om de relatie te bezien vanuit de ander en er achter te komen waarom het soms botst. Tegelijkertijd kun je pas begrijpen waarom een ander iets doet, als je je eigen gedrag begrijpt. Relatiecoaching is dan ook niet alleen op de relatie gericht, maar ook op het individu binnen die relatie.

Relatiecoaching geeft helderheid binnen de relatie. Er gebeuren immers wel eens dingen in je leven, waardoor je niet meer weet hoe het verder moet. En troost je, daar ben je niet enige in. Iedereen heeft weleens zo’n moment. Vaak lost dat vanzelf door een positieve gebeurtenis weer op. Maar soms ook niet. Dan is het fijn om er eens met iemand over te praten. En die iemand wil ik graag voor je zijn. Of voor jullie allebei.

“Ik was 18 toen ik mijn partner ontmoette. De vonk sloeg meteen over en 3 jaar later waren we getrouwd. De vonken bleven er ook na 27 jaar af spatten, zonder zorgen, zonder ooit ruzie te hebben, zonder ups & downs en zonder frustraties. Alles liep op rolletjes..” Ja hoor, geloof je in sprookjes? Iedere relatie kent haar mindere momenten. Iedere relatie loopt wel eens even niet zo lekker. Als dat echter uit de hand loopt, ben je vaak al te laat. Zonder het te beseffen heb je al afscheid genomen zonder daadwerkelijk de relatie beëindigd te hebben. Om dit te voorkomen, moet je echt op tijd aan de bel trekken. En ik heb die bel voor je in de aanbieding.

Samen de relatie weer op de rails zetten?

Maak een afspraak

← terug

← naar boven