Doerian Coaching & Mediation: jouw persoonlijke coach voor hulp bij echtscheiding, coaching bij ruzies, coaching bij huwelijksproblemen

Wie ben ik?

Ik ben Rian Blom. Zelf moeder van twee prachtige zonen. En ja, ook ooit gescheiden. Maar gelukkig weer getrouwd. Of liever gezegd: weer gelukkig getrouwd. Ik heb vele jaren gewerkt in leidinggevende en coachende functies bij o.a. Justitie. Op een gegeven moment zocht ik echter naar een nieuwe weg. Een richting waar ik meer van mijn menselijke warmte in kwijt kon. Ik ben daarom een mediation opleiding gaan volgen bij AMV Opleidingen, een gerenommeerd opleidingsinstituut. Hier heb ik achtereenvolgens de certificaten gehaald voor basis mediation, familierecht mediation en preventieve mediation.

Als mediator begeleid ik mensen die relationele problemen met elkaar hebben en die graag samen, in goed onderling overleg, tot een duurzame oplossing willen komen. Ik ben aangesloten bij de ADR, een register waar je als gecertificeerde mediator kunt registreren.

Bij TC University heb ik een opleiding tot personal coach gevolgd. Ik ben gecertificeerd en geregistreerd bij NOBCO, de beroepsorganisatie voor coaches. En ik heb een opleiding gevolgd tot scheidingscoach bij Succesvol Scheiden Nederland.

Maar misschien is het wel veel belangrijker, dat je te maken krijgt met een persoon die ├ęcht luistert, die analytisch denkt en tegelijkertijd emotie en ratio in balans kan brengen. Die lief kan zijn. En als het moet, soms niet. Die je een spiegel durft voor te houden. Die dus ook durft te provoceren, prikkelen en uitdagen om je nieuwe gezichtsvelden te laten zien. Maar ook iemand die warm, empathisch, gevoelig en liefdevol is. Nee, niet op een zweverige manier, maar met beide benen op de grond. Of om in de beeldspraak van de Doerian boom te blijven: Met de wortels stevig in de grond!

Rian Blom, personal coach met liefde

Rian Blom
mediator en personal coach met liefde

← naar boven